Skip to main content
  • Zet in op het HR-beleid van jouw bedrijf

Zet in op het HR-beleid van jouw bedrijf

Talentontwikkeling is belangrijk. Bijblijven met actuele topics is belangrijk. Dat geldt voor iedereen binnen een bedrijf.

Als bedrijfsleider of personeelsverantwoordelijke spoor je dan ook best je medewerkers aan om deel te nemen aan opleidingen. Maar dit wordt evengoed van jezelf verwacht te doen!

Daarom is het handig om te weten wat speelt binnen de HR-wereld. Daarom lijsten wij graag een aantal onderwerpen voor jou op, om bij te blijven.

 

Waarin kan je je verdiepen om helemaal mee te zijn met het personeelsbeleid van vandaag?

1.

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Zelfs niet meer uit het bedrijfsleven. Waar anders dan op deze kanalen kan je de juiste mensen aantrekken? Rekruteren via social media is the next best thing!

15 oktober, 13u30-16u30 - Noordlink

> Meer info of inschrijven

 

3.

In 2020 zijn de sociale verkiezingen alles wat de klok slaat! Bereid je voor op de sociale verkiezingen in 2020 en kom te weten welke acties jij moet ondernemen als je ze moet organiseren.

24 oktober, 09u00-12u00 - Corda Campus

> Meer info of inschrijven

 

5.

Heeft je bedrijf op korte tijd een enorme groei meegemaakt? Dan is het goed om mee te zijn in de specifieke uitdagingen van HR voor snelle groeiers. Een goede HR-strategie is immers cruciaal voor jouw ambities!

5 november e.v., telkens 13u00-16u00 - Voka

> Meer info of inschrijven

2.

Binnen je organisatie is er nood aan een vertrouwenspersoon die conflicten of andere moeilijke situaties op een professionele manier kan benaderen. Na deze basisopleiding vertrouwenspersonen ga je naar huis met een volwaardig getuigschrift.

25 oktober e.v., telkens 09u00-17u00 - Voka

> Meer info of inschrijven

4.

Om langer werken aan te moedigen, is de reglementering rond het wettelijk pensioen de laatste jaren fors gewijzigd. Tijdens deze workshop wordt het wettelijk pensioen van je medewerkers ontleed, zodat je voortaan zonder probleem op de vragen van je medewerkers kan antwoorden!

24 oktober, 13u00-16u00 - Corda Campus

> Meer info of inschrijven

6.

Steeds meer werknemers willen gebruikmaken van telewerk. Want thuiswerk, dat werkt! Thuiswerk implementeren in de organisatie vraagt om een goed thuiswerkbeleid. Kom te weten hoe eraan te beginnen!

28 november, 09u00-12u00 - Voka

> Meer info of inschrijven

Kan je naast deze opleidingen, niet genoeg krijgen van alles wat met personeel(sbeleid) te maken heeft? Of wens je altijd up-to-date te blijven over de laatste stand van zaken? Dat kan!

> Blijf tijdens gebalde ochtendsessies - maandelijks (of om de twee maanden) - op de hoogte van de laatste nieuwtjes in de HR-wereld! Het is mogelijk om doorheen het hele jaar in te schrijven voor de opleidingsreeksen Sociaaljuridische actualiteiten en Update personeelszaken (op 3 verschillende locaties!).

Contactpersoon

Michèle Martens

Coördinator Kameracademie