Skip to main content
Plato

Plato Ondernemers - Jong Ondernemen

jong ondernemenAls bedrijfsleider van een kmo is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Ondernemers richt zich tot zaakvoerders die zich willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Het traject behandelt diverse thema's rond ondernemerschap, die grotendeels bepaald worden door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega-ondernemers, zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Jong Ondernemen (bedrijven jonger dan 8 jaar) - Start 26 maart 2020

Zijn de bouwstenen van uw startende onderneming gelegd? Maakt uw onderneming een gecontroleerde groei door? Wenst u zich te verdiepen in het optimaliseren van uw bedrijfsvoering? Voelt u de noodzaak om efficiënter om te springen met de bedrijfsmiddelen die u hebt op vandaag? Dan bent u bij Plato Jong Ondernemen aan het juiste adres! Samen met de andere deelnemers bepaalt u zelf uw jaartraject onder begeleiding van Voka West-Vlaanderen.

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen: 

strategie/missie/visie - aanwerven van personeel - balansanalyse - intern of extern kapitaal - marketing - verloning - onderhandelingstechnieken - motiveren van uw medewerkers - communicatiebeleid - kpi’s - …

Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, kunt u contact opnemen met Evy De Bruyker, 056 26 13 87.

De tweede Plato-deelnemer van éénzelfde bedrijf heeft recht op 10% korting.

aio

ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group