Skip to main content
Plato

Plato Ondernemers - Business Projectmarkten

business projectmarktenAls bedrijfsleider van een kmo is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Ondernemers richt zich tot zaakvoerders die zich willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Het traject behandelt diverse thema's rond ondernemerschap, die grotendeels bepaald worden door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega-ondernemers, zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Business Projectmarkten - Start 19 september

Dit traject geeft inzicht in (nieuwe) projectmarkten. Hoe zetten organisaties nieuwe projecten op? Hoe zit de beslissingsstructuur in elkaar? Hoe werken ze samen met bestaande leveranciers en hoe gaan ze op zoek naar nieuwe leveranciers? Hoe kan de samenwerking geoptimaliseerd worden? Hoe zitten de processen in elkaar en welke vormen van samenwerking met leveranciers bestaan er?

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen:

leveranciers - partnerships - financieringsmodellen/ -structuren - marktveranderingen - projecten - aanbestedingen - business cases - ...

Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, kunt u contact opnemen met Kaat Creupelandt, 056 23 50 58.

De tweede Plato-deelnemer van éénzelfde bedrijf heeft recht op 10% korting.

aio

DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx