Sessie 4: Constructief feedback geven

21/04/2017

Tijdens deze training leert u constructief feedback te geven. 

Goede communicatievaardigheden zijn onmisbaar voor elke leidinggevende. Ze zijn de basis van een succesvolle samenwerking . Het aansturen van anderen gebeurt vaak via feedback. Dat wordt regelmatig als negatief ervaren, terwijl het juist opbouwend en positief kan/hoort te zijn.

Tijdens deze training leert u constructief feedback te geven. We gaan aan de slag met concrete voorbeelden uit de eigen werksituatie, zodat u op een heel praktische manier diepgaande inzichten verwerft.

Programma

 • Wat is communicatie? 
 • Hoe bevordert communicatie samenwerking? 
 • Wat is feedback? 
 • Wanneer geef je feedback? 
 • Hoe draagt feedback bij tot motivatie? 
 • Hoe geef je feedback (kwalitatief en kwantitatief)? 
 • Welke gesprekstechnieken zijn nuttig? 
 • Hoe pas je die toe? 
 • Hoe ga je om met negatieve feedback? 
 • Hoe werkt feedback bij een zelforganiserend team? 
 • Hoe organiseer je 121’s?


Resultaat

 • Er zal beter geluisterd worden naar je feedback 
 • Anderen ervaren je feedback niet als storend maar als opbouwend
 • Je team zal sneller groeien en betere resultaten afleveren
 • Je leiderschapsstijl wordt zeer positief ervaren


Spreker

Marleen Miechielsen, zaakvoerder van MTC bvba. Marleen werkt al jaren als trainer voor Voka. Haar trainingen timemanagement en delegeren zijn bekend in heel Vlaanderen. Ze maakt er een erezaak van om de concrete leefwereld van de deelnemers als uitgangspunt te nemen: de eigen taken en situatie zijn de basis van de opleidingen die ze geeft. De mix van theorie en praktijk staat garant voor een unieke leerervaring.
 


Reeks: 6 essentiële vaardigheden voor managers

Deze sessie kadert binnen de seminariereeks "6 essentiële vaardigheden voor managers". U kunt enkel deelnemen aan deze sessie, maar u kunt ook intekenen op de volledige reeks of op één of meerdere van de andere modules.


Meer info

kaat.creupelandt@voka.be

 

Partners