Skip to main content

Global Dialogue @ Voka: India

Bent u internationaal actief in India of wilt u dat worden?  Dan is Global Dialogue @Voka, een nieuw concept met aandacht voor opportuniteiten in het buitenland, iets voor u!

Tijdens de 'Global Dialogue @ Voka' geven we elke ondernemer, business development manager en/of export manager de kans om een kort face-to-face gesprek te hebben met een aantal aanwezige experten.  De experten hebben expertise in verschillende domeinen, gaande van handel, juridisch, financieel en/of business cultuur, alsook vertegenwoordigers uit bedrijven met jarenlange ervaring op de Indische markt.

Doorlopend is er een netwerkreceptie met Indische culinaire specialiteiten en worden de aanwezige deelnemers aan elkaar voorgesteld. Ook nadat alle aanwezige met de verschillende experten gesproken heeft, is er ruimte om formeel met de deelnemers en sprekers te netwerken.

Met Global Dialogue @ Voka bieden wij u de mogelijkheid:

  • opportuniteiten en info te verzamelen op maat van uw bedrijf over het focusland of uw eventuele vragen en problemen kort toe te lichten aan experten en de ambassade;
  • contacten te leggen met collega ondernemers, die ervaring hebben met deze markt.


Programma

18u00 Onthaal
18u15 Verwelkoming door Voka
18u25 Introductie over zaken doen in India door baron Philippe Vlerick
18u40 Wijnland India? Een korte presentatie over de Sula Vineyards door Bert De Clerck
18u50 Start gesprekken tussen aanwezige bedrijven en de experten

22u00 Einde
*doorlopend netwerkreceptie

Aanwezige experten

Philippe Vlerick

Philippe Vlerick

 

Baron Philippe Vlerick heeft een rijke ervaring in de internationale zakenwereld, met in het bijzonder een enorme kennis van de Indische markt.  Als Voorzitter van de Belgisch-Indische Kamer van Koophandel heeft hij in de loopt der jaren een high-level netwerk opgebouwd in India.  Hij deelt met ons graag zijn inzichten op het Indische zakenleven.  Philippe Vlerick is voorzitter en CEO  van Uco Raymond Denim en BIC Carpets.  In 2005 zette hij een strategische alliantie op met het Indiase Raymond Group en in 2006 werd hij manager van het jaar in België.

 

Rajiv Dhawan

Rajiv Dhawan

 

Rajiv is voorzitter van de Belgium Luxembourg Business Association in New Delhi en oprichter-directeur van de European Group New Delhi.  Daarnaast is Rajiv Dhawan mede-oprichter van DMH Business Adivsors.  Als bedrijfsadviseurs helpen ze bedrijven uit Europa en vooral de Benelux om te focussen op het gigantische potentieel in India.

 

Rakesh Vohra

Rakesh Vohra

 

Sinds 1996 bouwde Rakesh mee de activiteiten van Barco uit in India en stond hij aan de wieg van de productie en R&D afdeling in India.  Vandaag wil hij zijn ervaringen delen en bedrijven begeleiden die geïnteresseerd zijn in de Indische markt.

 

 

Jurgen Maerschand, Alexis Bossuyt en Jayant Nadiger (FIT)

Jurgen Maerschand, Alexis Bossuyt en Jayant Nadiger zijn de Vlaams Economisch Vertegenwoordigers (FIT) in respectievelijk westelijk Indië (Mumbai), noordelijk Indië (New Delhi) en zuidelijk Indië (Bangalore).  Ook zij zullen in Kortrijk aanwezig zijn om hun analyses over de Indische markt met jullie te delen.

Verdere updates over de aanwezige experten volgen op de Voka website.

 

Meer info

jolyce.demely@voka.be

 

Adres

Wijnen De Clerck
Bissegemsestraat 65
8501 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Leden: €95.00
Niet-leden: €125.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Ambassadors: gratis
BICCI-leden: € 95.00

DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx