Voka Ladies: Tania Poppe - Onder druk

21/06/2017

Een avond 'Onder Druk' om even aan de druk te kunnen ontsnappen...

Waarom staan wij zo 'Onder Druk'? 
 
Geef toe, iedereen voelt de druk. Niet alleen de midlifers, ook jongeren, pubers en zelfs kinderen voelen het.  We leven in een maatschappij waar we blijkbaar nooit aan deze druk kunnen ontsnappen. Zelfs als we er echt uit willen, loert 'de druk' om de hoek.
 
Tania PoppeIk wil eruit.... Uit deze ratrace! Ik wil… …Leven als god in Frankrijk…

Tania Poppe belicht vanuit alle mogelijke hoeken hoe we onszelf tot in het absurde toe wringen in een leven Onder Druk. Ze legt daarmee onze eigen vicieuze cirkel herkenbaar bloot met een vette knipoog en een flinke dosis humor.

Hilarisch - Grotesk - Grappig - en pijnlijk herkenbaar... 

Tania Poppe is een Vlaamse actrice, onder andere bekend van haar rollen in Ad Fundum, Ons Geluk, Kongo en gastrollen in Witse en Aspe, ...

 

 


Over Voka Ladies

Voka Ladies is een ontmoetingsplatform voor vrouwelijke ondernemers en kaderleden in West-Vlaanderen. 2 keer per jaar brengt Voka West-Vlaanderen vrouwelijke deelnemers samen voor een activiteit die inhoud, debat en netwerking met een vrouwelijke toets centraal plaatst.

Lees hier het verslag van de vorige activiteit: Voka Ladies: Zo moeder, zo dochter

Meer info

shirley.seynaeve@voka.be