Infosessie Businessclub International Tax Management 2017

21/03/2017

Op dinsdagavond 21 maart stellen Voka West- en Oost-Vlaanderen de nieuwe Businessclub International Tax Management voor in de Voka Box te Gent.  De doelgroep van deze Businessclub zijn tax- of finance directors/managers die vanuit een Belgisch (Europees of wereldwijd) hoofdkwartier verantwoordelijk zijn voor fiscaliteit in een internationale omgeving.

Op dinsdagavond 21 maart stellen Voka West-Vlaanderen en Voka Oost-Vlaanderen de nieuwe Businessclub International Tax Management voor in de Voka Box te Gent.  De doelgroep van deze Businessclub zijn tax- of finance directors/managers die vanuit een Belgisch (Europees of wereldwijd) hoofdkwartier verantwoordelijk zijn voor fiscaliteit in een internationale omgeving.

Mogelijke topics die aan bod kunnen komen tijdens de sessies van de Businessclub zijin:

Hoe wordt fiscaliteit best aangestuurd? - Interactie tussen Tax & Business? - Management van tax compliance & tax accounting - Business modellen en fiscale planning - Wat is de impact van de OESO-regels inzake "Base Erosion & Profit Shifting"? - Praktische aspecten van 'transfer pricing'-implementatie - gecentraliseerd treasury management en fiscaliteit - ...

Op de infosessie kunnen we samen met de andere geïnteresseerden en reeds ingeschreven clubleden verder brainstormen over andere mogelijke topics.

Het delen van inzichten in de hierboven vermelde domeinen zal toelaten het management van fiscaliteit te optimaliseren en te professionaliseren; de businessclub zal op deze manier ook een netwerk worden van regionale tax-verantwoordelijken.  Na afloop van de infosessie is er een gratis uiteenzetting van professor Koen Schoors (UGent), die zijn licht zal werpen op VUCA (volatility, uncertainty, complexity and ambiguity of general conditions and situations) en wat dit betekent voor u en uw bedrijf.

Programma

17.15u. Ontvangst
17.30u. Infosessie Businessclub International Tax Management
18.30u. Presentatie professor Koen Schoors (UGent) over VUCA (Volatility Uncertainty Complexity Ambiguity)
19.30u. Netwerkmoment
21.00u. Voorzien einde

Meer info

U kan alle info over de Businessclub International Tax Management nalezen op deze folder.

tom.vermeersch@voka.be

 

Partners