Skip to main content
  • Home
  • VokArtiest 2020

VokArtiest 2020

vokartiest 2020

 

Wil je netwerken in een zomerse festivalsfeer? Smullen van een za-li-ge barbecue? Genieten van een zomerse cocktail en een interactief wandelpad beleven? Live muziek horen van topartiesten en daarbij een once in a lifetime kans krijgen om backstage toegang krijgen tot de Mainstage en andere zones waar je normaal nooit zou mogen komen? Ja, ja en nog 4 keer ja?! Kom ons dan op 23 juni om 18:00 uur vergezellen op het VIP terrein in Werchter en zet de zomer in samen met al jouw collega’s, vrienden en partners! Als je met een groep van 10 komt, geniet je daarbij ook van een voordelig aanbod!

🍸 Vorig jaar kochten jullie massaal tafels aan voor VokArtiest. En in de sfeer van why change a winning team kan je ook dit jaar jouw eigen privé-tafel voor 10 personen aankopen. Daar zitten 10 tickets, een tafel met 10 hoge barkrukken en een originele uitstalling van jouw bedrijfslogo inbegrepen. Zo zijn jullie samen, uit de zon en regen, verzekerd van een comfortabele plek om te netwerken! En saving the best for last… een pakket van 10 tickets kan je aankopen aan een voordeelprijs van 9 tickets!

🥇 We zijn 2020, en net zoals onze Roaring Twenties-nieuwjaarsreceptie heeft ons zomerevent dit jaar een special touch... Deze zomer wil Voka Vlaams-Brabant al haar jubilarissen eens extra in de kijker zetten. Viert jouw bedrijf een jubileum-jaar? Laat het ons weten voor 1 juni en ontdek een avond in de kijker! (Let op: enkel voor leden Voka Vlaams-Brabant)  

Start: 18.00 u

Einde voorzien: 23.00 u

Verdere programma tba

Meer info bij Kristien Put via kristien_put@voka.be 

Herbeleef VokArtiest 2019

Herbeleef VokArtiest 2019

Adres

VIP- parking
Festivalpark Werchter
3118 Werchter

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: Early bird: 80 euro
  • Niet-leden: Early bird: 120 euro

(Excl. btw)

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad