Skip to main content
  • #vokamobiel #goedopweg

#vokamobiel #goedopweg

Banner

Volgende week is het zover: De Week van de Mobiliteit. Van 16 tot 22 september worden pendelaars  over heel Europa uitgedaagd om te proeven van alternatieve vervoersmogelijkheden. Ook Voka doet mee met #Vokamobiel. Het plan? Op 17, 18 en 19 september zullen we minder achter het stuur plaatsnemen, tenzij achter dat van een fiets of al carpoolend met andere collega's. En daarvoor rekenen we ook op jullie medewerking. We verwachten dat je aan minimaal twee van de drie dagen deelneemt. Hieronder het programma:

We starten op 17 september met Voka’s Carpooldag! Trommel collega’s op om gezellig samen naar het werk te rijden. Het ideale moment voor een carpoolkaraoke. Wij stelden alvast een CarpoolKaraoke-playlist op. Wist je trouwens dat een gevulde auto bij aankomst wordt beloond? Twijfel dus niet en stel een carpoolteam samen ?. 

Op woensdag 18 september gaan we met z’n allen met de fiets naar het werk. Is Brussel te ver? Kies dan voor een nabijgelegen Voka-kantoor. Ook niet evident? Dan doen wij enkele voorstellen voor flexwerkplekken en coworking spaces: 

#Vokamobiel eindigen doen we op donderdag 19 september met een openbaar-vervoerdag. Maak tijdens je route naar het werk alleen gebruik van trein, tram of bus. Vergeet zeker niet een #trelfie op social media te delen! 

Alle wegen leiden naar Voka: de kortste, de langste, de makkelijkste, de moeilijkste, … Samen met de collega’s willen we op basis van onze ervaringen aantonen wat mogelijk is, maar ook welke barrières of knelpunten we tegenkomen op onze weg. Door middel van de #vokamobiel en #goedopweg vragen we om jullie routes, ervaringen, deelnames, trelfies te delen via sociale media. 

Bevestig deelname

Klik op de juiste afbeelding om jouw deelname te bevestigen.

Carpooldag
Fietsdag
Openbaar vervoer dag

Carpool

Fiets

Openbaar vervoer

Contactpersonen

Sigrid De Bie

Directeur HR & Organisatieontwikkeling