Skip to main content
  • Voka Zomerstages voor politici

Tijdens het zomerreces maakt Voka gebruik van de politieke luwte om politici aan het werk te zetten in onze bedrijven. Gedurende één dag maakt een parlementslid of regeringslid grondig kennis met één bedrijf. Voka organiseert de stages al 25 jaar en begeleidt meer dan 100 zomerstages. Ondernemingen en politici zijn elk jaar weer vragende partij om hieraan deel te nemen. 

Veel politici zijn in het parlement bezig met dossiers die een directe impact hebben op onze ondernemingen. Met de voeten op de werkvloer komen die parlementaire dossiers tot leven. De zomerstages bieden een unieke kans om ideeën uit te wisselen. 

Elk jaar meer stages

De interesse in de Voka Zomerstages is groot. Elk jaar vinden meer parlementsleden de weg richting onze bedrijven. Sommige parlementsleden doen al voor het 9e jaar op rij mee aan de Voka Zomerstages. Elk jaar is anders en boeiend.

Voka zorgt voor een inhoudelijke matching tussen politicus en bedrijf. Elke stage krijgt communicatieve aandacht. En ook de pers laat deze stages niet links liggen.

Wil je meer informatie of wil je met uw bedrijf ook deelnemen aan de Voka Zomerstages? Aarzel niet om ons te contacteren via politiek-ondernemen@voka.be