Skip to main content
  • Home
  • Voka Zomerstage voor politici
Onderneming en Politiek

Voka Zomerstage voor politici

Tijdens het zomerreces zijn de deuren van de parlementen onherroepelijk gesloten. Toch zitten onze parlementsleden niet stil. Al 25 jaar biedt Voka onze volksvertegenwoordigers de kans om te proeven van het bedrijfsleven. Gedurende één of twee dagen ontdekken ze de Vlaamse en Brusselse bedrijven van binnenuit. Dit jaar overschrijdt Voka de kaap van 100 stages.

Voka grijpt het zomerreces van de parlementen aan om ondernemers en politici dichter bij elkaar te brengen. Tijdens de Voka Zomerstages krijgen parlementsleden de kans om een exclusieve blik achter de schermen van het bedrijfsleven te werpen.

Veel politici zijn in het parlement bezig met dossiers die een directe impact hebben onze ondernemingen. Het parlementaire werk is één iets, de impact daarvan bij de ondernemingen zelf, is nog iets anders. Vandaar dat we als Voka al meer dan 25 jaar de kans bieden om ook op de bedrijfsvloer te ervaren hoe het gesteld is met onze ondernemingen en wat de uitdagingen zijn op de vloer.

Elk jaar meer stages

De interesse in het Vokaprogramma is groot. Elk jaar vinden meer parlementsleden de weg richting onze bedrijven. Dit jaar overschrijdt Voka de magische kaap van 100 stages. Het toont aan de parlementsleden de kans aangrijpen om onze bedrijven van binnenuit te ervaren. Sommige parlementsleden doen al voor het 8e jaar op rij mee aan de Voka Zomerstages. Een bewijs dat elk jaar een nieuwe en unieke ervaring is voor de parlementsleden.

In de komende jaren blijft Voka met het zomerprogramma Onderneming & Politiek innoveren. Zo zetten we nog meer in op communicatie en zorgen we voor een sterke inhoudelijke matching tussen bedrijf en parlementslid.

Wil je meer informatie of wil je met uw bedrijf ook deelnemen aan de Voka Zomerstages? Aarzel niet om ons te contacteren via politiek-ondernemen@voka.be