Eventmanagement

13/09/2017

Bent u op zoek naar de beste manier om memorabele events te organiseren? Evenementen met een sterk verhaal die zorgen voor onvergetelijke belevenissen? Tijdens deze opleiding loodsen we u doorheen de verschillende stappen naar de realisatie van een event en krijgt u heel wat tips & tricks, zodat u voortaan onvergetelijke events organiseert.

Programmaplanning

De volgende topics komen zeker aan bod:

  • briefing opstellen
  • pitch organiseren
  • de essentiële topics op een ‘event checklist’
  • integratie van audiovisueel materiaal in events
  • duurzaamheid
  • boeiende mogelijkheden voor management offsites
  • ...

Trainer

Geert Vanoverschelde van crossmediaal productiehuis Sylvester loodst u doorheen het opstellen van een sterke storyline, het uitdenken van een praktisch haalbaar concept en de realisatie van een event of videoproductie.

Meer info

Maud Delvoie via maud.delvoie@voka.be of 016 89 19 80.