Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals – is Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant het meest complete ondernemersnetwerk binnen Vlaams-Brabant. Voka verenigt ondernemers en geeft ze een stem.

Via allerlei evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken. Onze werking omvat 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening. Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

News

 • Brussels Airport
  Voka-Persbericht 17.11.2017

  Noodoplossing van vrachtmaatschappijen omvormen tot opportuniteit

  Voor werkgeversorganisatie Voka Vlaams-Brabant moet de terugkeer van vrachtmaatschappijen op Brussels Airport gezien worden als een stimulans om snel te zorgen voor een stabiel kader, zodat de economi
  Lees meer
 • Export
  Nieuws 27.10.2017

  Wijziging openingsuren exportloket vanaf januari 2018

  Vanaf 1 januari 2018 zal het exportloket immers alleen nog geopend zijn in de voormiddag tussen 8.30 en 12.00 uur.
  Lees meer
 • Lineas Group
  Nieuws 25.10.2017

  "Duurzaamheid zit in ons DNA"

  Lineas Group, de grootste private spoorwegmaatschappij voor goederentransport in Europa, is door z’n corebusiness zelf al doordrongen door duurzaamheid.
  Lees meer
Meer nieuws over Vlaams-Brabant

Activiteiten

 • Opleiding
  Opleiding 23.11.2017

  DigiChambers en werken met CO's

  Exportformaliteiten verlopen steeds meer digitaal. Wil u ook tijd en verplaatsingskosten besparen? Maak kennis met DigiChambers tijdens onze opleiding over digitale Certificaten van Oorsprong.
  Lees meer en schrijf in
 • Opleiding
  Opleiding 23.11.2017

  Dynamische meetings in uw salesteam voor betere verkoopcijfers

  Een goede meeting met het salesteam in uw organisatie bevat de volgende elementen: kruisbestuiving, motivatie, info over producten, forecast en teamgevoel.
  Lees meer en schrijf in
 • Bedrijfsbezoek Canon
  Netwerking 23.11.2017

  Bedrijfsbezoek Canon

  Canon werd opgericht in 1937 en is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat actief is op zeer uiteenlopende markten waaronder Business Solutions, Consumer Imaging, Medical Systems en Industrial Prod
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Vlaams-Brabant