Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals – is Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant het meest complete ondernemersnetwerk binnen Vlaams-Brabant. Voka verenigt ondernemers en geeft ze een stem.

Via allerlei evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken. Onze werking omvat 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening. Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

News

 • Escape by networking
  Nieuws 08.06.2018

  Leuvense ondernemers netwerken met een escape game

  Op woensdag 6 juni 2018 organiseerde Voka regio Groot Leuven een interactief evenement.
  Lees meer
 • Vind met Connect-ID de ideale partner om te ondernemen
  Nieuws 07.06.2018

  Vind met Connect-ID de ideale partner om te ondernemen

  Een innovatief idee heeft de juiste expertise nodig om het in realiteit om te zetten. Omgekeerd zijn expertise en resources nutteloos zonder een goed idee.
  Lees meer
 • Multiobus Tienen
  Nieuws 07.06.2018

  Voka Regio Tienen bezoekt Multiobus

  Bij vervoersmaatschappij Multiobus – exploitant van De Lijn – staat duurzaam ondernemen op een innovatieve manier centraal. In de nominatie Klimaatambassadeur 2017 werd het bedrijf tweede.
  Lees meer
Meer nieuws over Vlaams-Brabant

Activiteiten

 • Vokartiest 2018
  Netwerking 20.06.2018 Afgelopen

  Vokartiest 2018

  Gorillaz, The Killers, Queens Of The Stone Age, Pearl Jam,... Binnenkort staan zij op het podium in Werchter. Maar voor het zover is, is het aan JOU!
  Lees meer en schrijf in
 • Entrepreneurship: the road ahead
  Project 22.06.2018

  Entrepreneurship: the road ahead

  Zin om te starten met ondernemen? Binnenkort start Voka Vlaams-Brabant i.s.m. Agentschap Innoveren en Ondernemen een acceleratieprogramma voor gepassioneerde ondernemers-in-spe.
  Lees meer en schrijf in
 • Jong Voka Zenne-Pajot: Workshop Start2Communicate
  Netwerking 26.06.2018

  Jong Voka Zenne-Pajot: Workshop Start2Communicate

  Als starter heb je vandaag 1001 mogelijkheden om je te profileren. Maar hoe pak je dat nu concreet aan en waar begin je? Kom net voor de zomer jouw communicatie skills bijschaven in Gooik.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Vlaams-Brabant