Voka Business Club: In Balans - Ondernemerstips uit het familiebedrijf

22/05/2018
Voka Business Club Jennes

Hoe bouw je het familiebedrijf van je vader om tot een bedrijf van die omvang? Hoe blijf je familie als je in een familiebedrijf werkt? Hoe behoud je het familie-DNA als het familiebedrijf zo groot wordt? Peter Verschelden geeft nuttige tips en persoonlijke anekdotes voor iedereen die vandaag een (familiale) KMO runt of daar een gezonde ambitie voor heeft. 

Peter Verschelden is CEO van het familiebedrijf Moore Stephens Belgium en auteur van het boek 'In Balans'. Op deze Voka Business Club zal hij aan de hand van de ontstaansgeschiedenis van zijn bedrijf, persoonlijke anekdotes en nuttige tips aantoenen hoe je o.a. een goed evenwicht tussen werk en privé kunt bewaren. 

Komt ook aan bod: hoe best omgaan met medewerkers, klanten, partners, aandeelhouders, ... in een steeds sneller veranderende wereld? Hoe tegenslagen verwerken?

Ondernemer-manager, koppiekoppie-buik, rust-beweging, familie-buitenwereld, privé-werk, hard skills-soft skills... Het hoeven geen onwerkbare tegenstellingen te zijn. Peter Verschelden vertelt op 22 mei hoe je de toekomst met een glimlach tegemoet kunt zien als je erin slaagt alles mooi in balans te houden.

Programma

18.30 u   Ontvangst 
19.15 u   Voorstelling nieuwe leden
19.25 u   Voorstelling gastbedrijf Carrosserie Jennes
19.35 u   Peter Verschelden (CEO van familiebedrijf Moore Stephens): In Balans - ondernemerstips
20.20 u   Netwerking en walking buffet
22.30 u   Einde voorzien
 

Meer info?

kristien_put@voka.be

Partners