Skip to main content
  • Tweede infomoment bedrijven werken Azijnbrug op 27 juni

Tweede infomoment bedrijven werken Azijnbrug op 27 juni

Op 3 juli start De Vlaamse Waterweg NV met ingrijpende infrastructuurwerken aan de Brug van de Azijn. Vanaf 3 juli zal de brug 9 maanden onderbroken zijn. Ook op de Vaartkaai wordt gewerkt. Die wordt voor drie maanden afgesloten vanaf 29 juli. Om de bedrijven de kans te geven zich gedetailleerd te informeren, organiseert Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland samen met De Vlaamse Waterweg voor de tweede maal een infomoment voor ondernemingen op 27 juni.

Azijnbrug dicht tot eind maart 2018

De brug over het Albertkanaal die Merksem met Deurne verbindt, wordt verhoogd en vervangen om binnenvaart meer kansen te geven. De nieuwe metalen boogbrug wordt op dezelfde plaats als de huidige brug gebouwd. Het gedeelte Deurnsebaan/Mechelessteenweg (N130) dat in het verlengde ligt van de brug, wordt ook heraangelegd. De Azijnbrug wordt daarom volledig afgesloten. Verkeer dat het Albertkanaal wil kruisen, moet omrijden via de Theunisbrug of de Hoogmolenbrug.

Werken Vaartkaai al eind juli van start

De werken aan de Vaartkaai gaan al een maand eerder van start. Al op 29 juli wordt die afgesloten voor doorgaand verkeer. Er zijn lokale omleidingen.

Infomoment voor bedrijven op 27 juni

Wil u zicht hebben de hinder en de omleidingsmogelijkheden? Hebt u nog vragen over de werken? Kom naar het infomoment op 27 juni om 16.00 u. bij Eandis in Deurne (Merksemsesteenweg 233). Het infomoment is gratis. We vragen u wel om in te schrijven via pr.aw@voka.be