Skip to main content
  • Sustainability award 2018

Stel u kandidaat voor 30 juni

Het Havenbedrijf Antwerpen, Alfaport Voka en Maatschappij Linkerscheldeoever reiken een Sustainability Award uit voor een project dat bijdraagt tot de duurzame transitie van de haven. Zet uw bedrijf zich in voor een duurzame toekomst van de haven? Implementeert u de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties binnen uw organisatie? Stel dan zeker uw kandidatuur. Dat kan tot en met 30 juni.

Een externe jury en een publieke online voting zullen bepalen wie de winnaar wordt van de award die op 29 november bekendgemaakt wordt tijdens een netwerkevent in het Havenhuis. De winnaar van de award wordt vereeuwigd met een gedenkplaat in de Walk of Sustainability, op het Zaha Hadidplein, aan de voet van het Havenhuis.

Bezoek de website www.duurzamehavenvanantwerpen.be voor het volledige wedstrijdreglement en het online inschrijvingsformulier.

 

In 2016 won ECLUSE de allereerste duurzaamheidsaward van de haven van Antwerpen. Bekijk hier het filmpje over het warmtenetwerk waarmee deze onderneming bedrijven in de haven van energie voorziet.

In totaal hebben 20 bedrijven een project ingediend in 2016. Deze werden gebundeld in een brochure als best practice voor andere bedrijven en havens. 

 

 

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans