Skip to main content
  • Stabroek: Ettenhoven/Kleine Molenweg (N114) en afrit A12 week afgesloten vanaf 2 oktober

Stabroek: Ettenhoven/Kleine Molenweg (N114) en afrit A12 week afgesloten vanaf 2 oktober

Op 2 oktober start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met onderhoudswerken op de Ettenhoven/Kleine Molenweg (N114) in Stabroek. De werfzone bevindt zich tussen de afrit Hoevenen van de A12 (inclusief Dijkstraat) en het kruispunt van de Kleine Molenweg met de Dorpsstraat (N111) in het centrum van Stabroek. De werken zullen twee weken duren. Tijdens de eerste week is de N114 en de afrit Hoevenen van de A12 afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.

 

De hinder voor het verkeer zal het grootst zijn van 2 tot 6 oktober. De werfzone (Dijkstraat en N114 van Blokweg tot Dorpsstraat) is dan volledig afgesloten voor doorgaand verkeer in beide richtingen en ook de afrit Hoevenen van de A12 is dan dicht. Het verkeer tussen Stabroek en Hoevenen wordt omgeleid via de Hoge Weg/Grote Molenweg. Vanaf donderdagochtend 5 oktober is de afrit Hoevenen (A12) terug open en is er opnieuw verkeer mogelijk tussen de afrit en Hoevenen dorp. De N114 (van Dijkstraat tot Dorpsstraat) wordt vanaf vrijdagavond 6 oktober terug volledig opengesteld.
 
Tijdens de tweede week wordt er gewerkt aan de bermen van de Ettenhoven tussen de Dijkstraat en het kruispunt met ’s Hertogendijk. Deze werken worden uitgevoerd met een mobiele werf zodat de N114 steeds open blijft in beide richtingen. Enkel ter hoogte van de mobiele werf moet het verkeer beurtelings over één rijstrook.


Meer info en omleidingskaarten vindt u hier.