Skip to main content
  • Sint-Niklaas/Temse: week lang grote hinder op N41 vanaf 23 april

Sint-Niklaas/Temse: week lang grote hinder op N41 vanaf 23 april

Op 23 april start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met de asfaltwerken op de N41 in Hamme. Verkeer op de N41 blijft in beide richtingen mogelijk, maar wordt beurtelings geregeld. Dit zal veel hinder veroorzaken op en rond de N41, alsook voor het doorgaand verkeer van Sint-Niklaas of Temse naar Dendermonde. De werken duren tot en met 28 april.

Vanaf 23 april vernieuwt AWV het wegdek ter hoogte van de kruispunten met de Biezestraat, Veldstraat en Neerstraat. Vanaf 7u00 geldt beurtelings verkeer op de N41. De werken zijn onderdeel van de aanleg van een 10 km lange fietssnelweg langs de N41 tussen Elversele (Temse) en Dendermonde. 


Omleidingen
Extra signalisatie en tekstkarren zullen automobilisten waarschuwen en hen op alternatieve routes wijzen.  Er wordt aangeraden aan het doorgaand verkeer om de N41 zo veel mogelijk te vermijden. Wie van Sint-Niklaas komt en naar Dendermonde moet, neemt best de E17 (richting Gent) en de afrit in Waasmunster om vervolgens de N446 en de N470 te volgen. Het verkeer van Dendermonde naar Sint-Niklaas, rijdt best via de N47 naar de E17 (richting Antwerpen) en neemt de afrit in Sint-Niklaas.


Meer info vindt u hier.
 

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans