Skip to main content
  • Sint-Niklaas: verbinding Driekoningenstraat-Spoorweglaan drie dagen gesloten vanaf 16 februari

Sint-Niklaas: verbinding Driekoningenstraat-Spoorweglaan drie dagen gesloten vanaf 16 februari

Op 16 februari voert het Agentschap Wegen en Verkeer herstellingswerken uit aan de rotonde aan de Driekoningenstraat en de Spoorweglaan. Het verkeer zal drie dagen niet van de Driekoningenstraat naar de Spoorweglaan kunnen rijden. Ook de tunnel onder het station wordt in één rijrichting gesloten. Er worden omleidingen voorzien.

Om veilig te kunnen werken is er geen verkeer mogelijk vanuit de Driekoningenstraat richting Spoorweglaan of naar de Gasmeterstraat. Ook vanuit de tunnel onder het station zal je niet meer richting Driekoningenstraat of richting Spoorweglaan kunnen rijden. Ook de Gasmeterstraat wordt afgesloten aan de Spoorweglaan.

Omleidingsroutes

Het autoverkeer dat van de Driekoningenstraat en van de Noordlaan naar de Spoorweglaan wil, rijdt om via de Heistraat en Plezantstraat. Het verkeer op de ring (R42) richting Sint-Niklaas West zal net voor de rotonde aan het station teruggestuurd worden en rijdt om via N70. Het station blijft bereikbaar maar het verkeer moet keren aan de Kleine Laan.

De werken starten op 16 februari om 7.30 uur. Als alles vlot verloopt is deze herstelling afgerond op maandag 19 februari voor de ochtendspits.

Meer informatie.