Skip to main content
  • Sint-Job-in-‘t-Goor/E19: maand lang werken op snelweg vanaf 27 juli

Sint-Job-in-‘t-Goor/E19: maand lang werken op snelweg vanaf 27 juli

Op 27 juli start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met onderhoudswerken op de E19 tussen het op- en afrittencomplex van Sint-Job-in-‘t-Goor (nr. 4) en Kleine Bareel (nr. 5) in de richting van Antwerpen. Het verkeer beschikt er tot 3 september over slechts twee versmalde rijstroken. Er wordt verkeershinder verwacht.

AWV voorziet de rechtse en linkse rijstrook van een nieuwe onder- en toplaag in asfalt en de pechstrook van een nieuwe toplaag in asfalt. Daarnaast worden de metalen vangrails op de middenberm vervangen door betonnen elementen. De werkzaamheden duren tot 3 september.

Tijdens de werken blijven er overdag tenminste twee (versmalde) rijstroken beschikbaar in elke richting. Om dit mogelijk te maken zal er gewerkt worden met tijdelijke doorsteken in de middenberm die het verkeer naar de andere zijde van de snelweg leiden. De op- en afritten Sint-Job-in-‘t-Goor en Kleine Bareel worden zoveel mogelijk open gehouden.

De werken op de E19 worden tijdens de zomermaanden uitgevoerd om de hinder voor het woon-werkverkeer en het vrachtverkeer zo klein mogelijk te houden. 

Meer info