Skip to main content
  • Schilde: nieuwe omleidingssituatie werken Turnhoutsebaan vanaf 8 mei

Schilde: nieuwe omleidingssituatie werken Turnhoutsebaan vanaf 8 mei

Op 8 mei start het Agentschap Wegen en Verkeer met de volgende fase van de aanleg van de Turnhoutsebaan in Schilde (N12). Midden juli kan de Turnhoutsebaan vermoedelijk weer opengesteld worden voor alle verkeer. Verkeer vanuit de richting van Antwerpen naar Turnhout wordt omgeleid. Doorgaand verkeer wordt afgeraden door Schilde te rijden.

Nu de werken aan de noordzijde van de Turnhoutsebaan tussen de Wisselstraat en het kruispunt Liersebaan/De Rest zijn afgerond, is de zuidzijde van de weg aan de beurt. Lokaal verkeer dat van Turnhout komt en richting Antwerpen rijdt, rijdt over de nieuw aangelegde weg. Verkeer vanuit de richting van Antwerpen naar Turnhout wordt omgeleid via de Frans De Beuckeleerlaan en de Lindenstraat en volgt dan verder de omleiding via de Schoolstraat.

Aan doorgaand en zwaar verkeer wordt een doortocht door Schilde zo veel mogelijk afgeraden. Er wordt een omleiding voorzien in beide richtingen via de E34 langs de volgende straten: Schoolstraat, Puttenhoflaan, Oelegemsteenweg, Schildesteenweg, Vincent Goossenslaan en de Zandhovensteenweg naar het op- en afrittencomplex 19 van de E34. Vanaf E34 complex 20 rijdt doorgaand en zwaar verkeer via Rodendijk, Kerkstraat, Voorne, Sint-Antoniusbaan naar de N12.

 

Meer info en omleidingskaarten vindt u hier.