Skip to main content
  • PhiMAC Consult

PhiMAC Consult

PhiMAC

Uw IT-infrastructuur bevat heel wat bedrijfskritische applicaties. PhiMAC werkt vooral voor bedrijven die geen professioneel systeembeheerder in dienst hebben om alles ‘up and running’ te houden. Door hen met raad en daad bij te staan, ontzorgen we hun interne IT-afdeling of IT-verantwoordelijke of zaakvoerder(s). Als extern netwerkbeheerder staan we in voor het onderhoud en het beheer van de IT-omgeving van onze klanten, zowel on-site als op afstand. 

We beschouwen onszelf als een ‘geoutsourcete IT-afdeling’, gespecialiseerd in gemengde netwerkomgevingen van MAC en Windows. Verder begeleiden we onze klanten in de zoektocht naar nieuwe software, telefonie- en internetcontracten en het beheren en updaten van hun website. We bieden ook VoIP, mailhosting en cloudoplossingen op maat aan.
Kortom, met al uw IT-gerelateerde vragen kunt u bij PhiMAC Consult terecht. We werken voor kmo’s en bedrijven in gans Vlaanderen en Brussel. We zijn dus meer dan enkel een ‘helpdesk’. Onze focus ligt op het uitbouwen van langetermijnrelaties. Door uw IT aan ons toe te vertrouwen, creëert u meer tijd voor uw core business. Zo wordt uw bedrijf efficiënter en winstgevender.

// CONTACT
PhiMAC Consult BVBA
Hoogstraat 157
9520 Waasmunster
03 369 05 49
info@phimac.be
 

 

PhiMAC