Skip to main content
Map

Update fiscaliteit & accountancy

Ben jij op de hoogte van de recente wetswijzigingen en hangende wetsvoorstellen? Tijdens deze opleiding krijg je een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fiscaliteit.

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op relevante rechtspraak en standpunten van de fiscus die van belang zijn voor ondernemers en ondernemingen. Na de opleiding ben je weer helemaal mee met de laatste stand van zaken op het gebied van fiscaliteit.

Programma

Overzicht van recente wetgeving en wetgeving die nog in de pijplijn zit, relevante fiscale rechtspraak en nieuwe standpunten van de fiscus, tendens uit de praktijk.

Doelgroep

-    Ondernemers, cijferberoepen, tax managers
-    Deelnemers moeten reeds een basiskennis van fiscaliteit hebben
 

Docent

Luk Cassimon, senior associate, Monard Law.

Luk is advocaat sinds 2012 en gespecialiseerd in het fiscaal recht. Hij heeft een bijzondere expertise in de begeleiding van fiscale controles en staat belastingplichtigen bij tijdens fiscale controles, het voeren van onderhandelingen met de fiscale administratie en vertegenwoordiging van de belastingplichtige voor diverse rechtbanken en hoven in België. Daarnaast verleent Luk ook advies aan ondernemingen en natuurlijke personen met betrekking tot directe belastingen.

Erkenningsnummer IAB: B0687/2019-09

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 145,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 185,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?