Skip to main content

Robotic Process Automation (RPA) in HR

Automatiseer repetitieve bedrijfsprocessen in HR met Software Robots

Robotic Process Automation (RPA) is een software technologie die toelaat om repetitieve bedrijfsprocessen te automatiseren in diverse applicaties. RPA is het snelst groeiende software segment ter wereld en is zowel voor grote bedrijven als voor KMO’s interessant. De belangrijkste voordelen zijn productiviteitswinst, foutenreductie en het verhogen van employee engagement door de jobinhoud van jouw medewerkers te verbeteren. Deze sessie focust specifiek op toepassingen van RPA binnen het HR domein (loonsberekeningen, rekruteringsprocessen, onboarding en offboarding, personeelsadministratie, etc.). Na deze sessie zal je begrijpen wat RPA juist is, voor welke HR bedrijfsprocessen deze technologie toepasbaar is en hoe je zelf goede RPA cases kan identificeren binnen jouw organisatie. 

Programma

Tijdens deze sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • wat is RPA?
  • livedemonstraties van RPA-robots
  • toelichting van praktijkcases van RPA in HR
  • tips & tricks om RPA succesvol te implementeren en te schalen
Doelgroep

Deze sessie staat open voor alle HR managers/medewerkers die graag ontdekken hoe de slimme automatisering van bedrijfsprocessen hen kan helpen om hun productiviteit en employee engagement te verhogen. Het is zowel relevant voor grote organisaties als KMO’s en er is geen specifieke voorkennis vereist.

Docent

Joris Van Ostaeyen, Chief Strategy Officer bij Robonext, een IT-bedrijf uit Edegem dat gespecialiseerd is in RPA implementatie.

Erkenningsnummer IAB: B0687/2019-09

Erkenningsnummer KMO-portefeuille: 

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 4 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be

   KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Melanie Capocciuti

Adviseur innovatie & digitalisering

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 255,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo