Skip to main content
  • Oosterweelwerken starten volgende maand op de E17
Voka Community -

Alfaport Voka

Op 1 maart 2019 starten de werken op de E17 in het kader van de Oosterweelverbinding. Tussen de op- en afritten Kruibeke en het knooppunt Antwerpen-West worden er op de zijbermen en de middenberm geluidsschermen en technische installaties geplaatst. De werken verlopen in drie fases en lopen tot de zomer van 2020. Alle rijstroken blijven open, maar vanaf mei krijgen de voertuigen versmalde rijstroken. Er wordt dus verkeershinder verwacht.                                                                 

  • Fase 1: maart - april 2019

Tussen de op- en afrittencomplexen 16 (Kruibeke) en 17 (Zwijndrecht) wordt er gedurende twee maanden in beide richtingen gewerkt aan de zijbermen van de autosnelweg. De pechstrook is hierdoor niet beschikbaar en de weefstrook ter hoogte van de werfzone is versmald. Deze werken hebben weinig impact op de weggebruikers.

  • Fase 2: mei - juni 2019

Tussen het op- en afrittencomplex 16 (Kruibeke) en het knooppunt Antwerpen-West werkt de aannemer gedurende twee maanden op de middenberm van de autosnelweg. Het verkeer rijdt over versmalde rijstroken en de snelheid wordt beperkt. Er zijn om de 500 m pechhavens voorzien.

  • Fase 3: juli 2019 – zomer 2020 

Vanaf juli 2019 tot de zomer van 2020 wordt gewerkt aan de zijkanten van de autosnelweg inclusief de pechstrook. Het verkeer rijdt in een aangepast snelheidsregime over versmalde rijstroken. Er worden om de 500 m pechhavens voorzien.

Meer info lees je hier
 

Om ondernemers op de hoogte te houden van de verdere timing van de wegenwerken organiseert Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland in samenwerking met Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM) op 28 maart een infomoment voor ondernemers uit het Waasland en Zwijndrecht.

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans