Sakebesoek aan innoverend Zuid-Afrika

24/02/2018

Van 24 februari tot 4 maart 2018 trekt Voka Oost-Vlaanderen op inspiratiemissie naar Zuid-Afrika (Pretoria, Johannesburg & Kaapstad). Een week lang laten we ons onderdompelen in innovatief Zuid-Afrika (Smart Cities, HealthTech, Social Entrepreneurship, FinTech, Robotics, AI, Energy…). Vol inspiratie en goesting om met de inzichten in het eigen bedrijf aan de slag te gaan keren we terug, met een karrevracht aan Zuid-Afrikaanse contacten, businessopportuniteiten en met een sterker én groter netwerk.

Inspiratiereis Zuid-AfrikaIn navolging van Silicon Valley (2016) en New York & Boston (2017) trekt een groep gedreven ondernemers en onderzoekers in februari 2018 naar Pretoria, Johannesburg en Kaapstad.

We nemen u mee in een wervelwind van bezoeken en meetings, die u inspireren en nieuwe businessideeën aanreiken.

Enkele quotes van deelnemers uit de vorige edities:

  • “De inspiratiereis heeft op elk vlak mijn verwachtingen overstegen (bezoeken, steden, deelnemers, organisatie ...). Ik heb er de afgelopen weken elke dag aan teruggedacht.”
  • “De bezoekjes waren slechts appetizers om naderhand binnen de eigen groep verder over door te bomen!”
  • “Zeer open & dynamische groep: er werden veel ideeën uitgewisseld. Goede mix van kleine bedrijven, middelgrote en grote bedrijven & universiteiten.”
  • “Allemaal positief ingestelde en opgewekte mensen: een zegen om een week mee te mogen samenbrengen. Voor mezelf heb ik er ook veel business uitgehaald met/via/tussen de deelnemers.”
  • “Ik heb ingezien dat we op veel vlakken niet slecht of, laat ik het anders verwoorden, goed bezig zijn. Het is vooral een verrijking voor de geest en voedend. Dat heeft een mens soms nodig om nieuwe uitdagingen aan te gaan.”
  • “We moeten meer durven.”
  • "Minder blabla, meer boemboem! We moeten in Vlaanderen niet onderdoen voor de rest van de wereld.”
  • “Inspiratie, zin om meer te doen en om keihard aan de slag te gaan.”

Overtuigd? Laat u samen met Voka inspireren in Zuid-Afrika. Baie welkom!

 

#vokabesoek

 

 

Partners