Skip to main content

Magazine Ondernemers in een nieuw maatpak

  • 13/01/2017

Het eerste nummer van de 18de jaargang van uw Oost-Vlaams Voka-magazine is een feit. Meteen ook de eerste editie met de nieuwe look.

In volle feestperiode kreeg ons veelgelezen blad Ondernemers in Oost-Vlaanderen een nieuwe stijl cadeau. Een ontwerp van onze communicatiepartner Magelaan. Tijden veranderen, en dus ons magazine ook.

 

Ondernemers oogt voortaan een stuk visueler. Want onze ambitie is meer zeggen met minder woorden en beelden die voor zich spreken. Met een nieuwe papiersoort en matte finish als spreekwoordelijke strik.

 

Al blijven we inhoudelijk trouw aan het beproefde recept met nieuwsflashes en diepgravende dossiers over de Oost-Vlaamse economie. Met ruime aandacht voor de plannen en realisaties van onze bedrijven. En uiteraard duiding bij onze eigen inspanningen en initiatieven voor u en uw onderneming.

 

Het vernieuwde blad valt eerstdaags in bus. Wij wensen u alvast veel lees- en kijkplezier. Voka-lid? Kijk hier het nieuwe blad in.

 

Tips of suggesties om ons blad verder te versterken? Wij horen het graag via mail!

 

Adverteren in ons magazine Ondernemers? Vraag Barbara Vuylsteke (09 266 15 72 - 0474 84 31 79) naar de aantrekkelijke voorwaarden.

 

Het antwoord zit in ons netwerk!

Eerstelijnsadvies voor uw bedrijf? Onze leden, partners en experts helpen u graag verder!

Stel uw vraag ViaVoka