Voka Netwekkers - Regio Aalst

26/04/2017

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan - na een welverdiend ontbijt!

Op woensdag 26 april is regio Aalst aan de beurt in onze Voka Netwekkers-toer doorheen Oost-Vlaanderen. Gastheer Cimorné ontvangt ons in alle vroegte in hun unieke gebouw met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.
U bezorgt ons vóór het event input over wat u te bieden heeft en wat u zoekt. Zo kan u de dag zelf gesprekken aangaan met de juiste matches, en gaat u met concrete business naar huis.

 

Programma

  • 08.00 – 08.30 u. Ontvangst met ontbijt
  • 08.20 – 09.10 u. Tour de table van de deelnemers + apptime
  • 09.10 – 10.15 u. Pick & choose: meetings en gesprekken


 

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan tot 24 april 2017. Meer weten? Stuur een mailtje naar netwerking.gent@voka.be of bel 09 266 15 60.
Om het actief en gericht netwerken te bevorderen, vragen we aan alle deelnemers om een inputformulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail met de link na inschrijving.

 

 

Met dank aan De Bevoorrading, Cimorné Aalst.

Als onderdeel van Cimorné zorgen Jan & Sven dat u geen honger of dorst hoeft te lijden. U kan er de hele dag terecht voor een lekkere koffie, snelle suikers of een fris biertje. ’s Morgens trekt de Bevoorrading zijn bezoekers met een stevig ontbijt en ’s middags kan u er terecht voor een krok met net dat ietsje meer of een lekkere boterham. De mannen van de Bevoorrading ontvangen u in een gemoedelijke sfeer die helemaal past bij de uitstraling van Cimorné.

Partners