Voka Netwekkers - Regio Dendermonde

13/12/2017

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan - na een welverdiend ontbijt!

Op woensdag 13 december is regio Dendermonde aan de beurt in onze tweede Voka Netwekkers-toer doorheen Oost-Vlaanderen. Gastheer Objectiveontvangt ons in alle vroegte in hun gloednieuw gebouw in Wichelen met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

U bezorgt ons vóór het event input over wat u te bieden heeft en wat u zoekt. Deze informatie wordt gedeeld met de andere deelnemers via mail en een mobiele netwerkapplicatie. Zo kan u de dag zelf gesprekken aangaan met de juiste matches, en gaat u met concrete business naar huis.
 

Programma

  • 08.00 – 08.20 u. Ontvangst met ontbijt
  • 08.20 – 09.10 u. Voorstelling Objective en tour de table van de deelnemers
  • 09.10 – 10.15 u. Pick & choose: vrij netwerkken of 1 op 1 meetings
     

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan tot 8 december 2017. Meer weten? Stuur een mailtje naar jan.teurrekens@voka.be of bel 0478 97 31 35.
Om het actief en gericht netwerken te bevorderen, vragen we aan alle deelnemers om een inputformulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail met de link na inschrijving.

Praktisch

  • Gratis voor leden
  • 1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)
  • Voka Oost-Vlaanderen kan een maximum aantal deelnemers per sector (HR, banken, ...) opleggen
     

Met dank aan Objective

Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (Manufacturing Execution System), logistieke operaties (Warehouse Management System) en personeelsmanagement (WorkForce Management). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak-, de  semiprocesindustrie, in groothandel en distributie.

Meer dan 250 referenties wereldwijd doen beroep op de Objective-softwaresuite om hun productie en logistiek efficiënter aan te sturen. De Objective-medewerkers focussen op de toegevoegde waarde voor uw organisatie. Wij leveren meer dan softwareoplossingen. Objective staat garant voor een snelle ROI door slimme oplossingen en een innovatieve aanpak.

Partners