Voka Netwekkers - Regio Meetjesland & Leiestreek: Oost meets West

15/11/2017

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan - na een welverdiend ontbijt!

Op woensdag 15 november is regio Meetjesland & Leiestreek aan de beurt in onze tweede Voka Netwekkers-toer doorheen Oost-Vlaanderen. Voor deze editie slaan we de handen in elkaar met West-Vlaanderen. Maak ook kennis met bedrijven uit West-Vlaanderen en bouw zo verder aan uw netwerk.

Gastheer SV Zulte Waregem ontvangt ons in alle vroegte in hun stadion met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

U bezorgt ons vóór het event input over wat u te bieden heeft en wat u zoekt. Deze informatie wordt gedeeld met de andere deelnemers via mail en een mobiele netwerkapplicatie. Zo kan u de dag zelf gesprekken aangaan met de juiste matches, en gaat u met concrete business naar huis.
 

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan tot 10 november 2017. Meer weten? Stuur een mailtje naar jan.teurrekens@voka.be of bel 0478 97 31 35.
Om het actief en gericht netwerken te bevorderen, vragen we aan alle deelnemers om een inputformulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail met de link na inschrijving.

Praktisch

  • Gratis voor leden
  • 1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)
  • Voka Oost-Vlaanderen kan een maximum aantal deelnemers per sector (HR, banken, ...) opleggen
     

Met dank aan SV Zulte Waregem