Skip to main content
  • Home
  • New Year@Voka - LON Neteland

New Year@Voka - LON Neteland

LON Neteland, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, heeft het genoegen u en uw partner uit te nodigen voor NewYear@Voka LON Neteland.

NewYear@Voka is de ideale gelegenheid om nader kennis te maken met uw buren-ondernemers. U kan aangenaam netwerken en ondertussen genieten van een hapje en een drankje.

Het bestuur van LON Neteland wenst u alvast fijne eindejaarsfeesten en hoopt u op 24 januari te mogen begroeten om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. 

Programma

  • 18.30 u.: Ontvangst
  • 19.30 u.: Wensen en vooruitblik 2019
  • 19.45 u.: Receptie
  • 23.00 u.: Einde

Table guest

Je kan voor € 650 (excl.btw) table guest zijn tijdens NewYear @Voka. In ruil krijg je toegang tot het event voor 6 pers., een eigen tafel met logovermelding en 3 flessen champagne. Je mag ook een eigen banner plaatsen op het event. Tot slot komt jouw logo in onze digitale uitnodigingen en in de verslaggeving achteraf in Ondernemers.

Meer informatie

Contacteer Roel Dockx via roel.dockx@voka.be of 015 45 10 20.

In samenwerking met

Proximus logoINGSD WorxMensura

deloitte privatePFL

 

 

 

varo

greenhouse

 

 

 

Patrick Smets

Stad LierBnp Paribas Fortis

 

Adres

Jezuïetenkerk
Gasthuisvest 52 (ingang SAMWD)
2500 Lier

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 50
Niet-leden: € 75

Prijzen zijn excl. 21% btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via anissa.fadis@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse