Skip to main content
  • Home
  • Nieuwjaarsdiner Voka Kempen Oost

Nieuwjaarsdiner Voka Kempen Oost

Wij hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen voor het nieuwjaarsdiner van Voka Kempen Oost, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen met bedrijven uit de regio Arendonk, Balen, Dessel, Mol en Retie.
 

Het nieuwjaarsdiner is de ideale gelegenheid om nader kennis te maken met uw buren-ondernemers. U kan aangenaam netwerken en ondertussen genieten van een verfijnd walking dinner.

Het bestuur van Voka Kempen Oost wenst u alvast fijne eindejaarsfeesten en hoopt u op 18 januari te mogen begroeten om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. 

Sam Daems - voorzitter
Alexis Devlies, Dirk Gheys, Dirk Maris, Dirk Spooren, Fernand Vanhees, Filip Deckx, Frans van Hoppe, Ibn Delaet, Joke Feyen, Joris Van Hees, Koen Mertens, Leon Dillen, Simonne Cosemans, Yves Jonckers, Jan Mertens - het bestuur

Meer informatie

Contacteer Brenda Boons via brenda.boons@voka.be of 014 56 30 30.

In samenwerking met

Lon kempen oostten huize foets

Adres

Ten Huize Foets
Lineplein 6
2400 Mol

Wanneer

Prijs

€ 85 (excl. btw) voor leden Voka
€ 120 (excl. btw) voor niet-leden
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ine.vanheeswijk@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse