Skip to main content
Aan welke onderdelen wenst u deel te nemen?
Deelnemer(s) inschrijven
Ik sta toe dat Voka mijn persoonlijke gegevens opslaat en gebruikt. Lees onze privacy policy.
Ik geef Voka toestemming mijn gegevens internationaal te gebruiken. (Optioneel. Enkel nodig voor b.v. missies naar het buitenland.) Lees onze privacy policy.
Bedrijfs- en facturatiegegevens

Contactpersoon

Evi Heylen

Administratief medewerker Jong Voka Kempen & Plato

Adres

OC Kasterlee - De Pit
Binnenpad 2
2460 Kasterlee

Wanneer

Prijs

€ 65 voor leden / € 97,5 voor niet-leden

€ 20 voor studenten (max. van 15 studenten) 

Prijzen exclusief BTW en enkel in geval van fysiek event (zie voorwaarden)

 

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag wel steeds jouw plaats innemen. Meer info over het event vind je op onze website.

Dit event zal doorgang vinden cfr. de door overheid opgelegde maatregelen inzake COVID-19. Jong Voka Kempen behoudt zich aldus de mogelijkheid voor om het event aan te passen of te wijzigen, en indien strikt noodzakelijk te annuleren, in functie van de op dat moment geldende overheidsmaatregelen. Bij overgang naar een online event zal deelname gratis zijn en wordt er dus niet gefactureerd. Ook in geval van annulatie wordt geen deelnamefactuur opgemaakt. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via (Jong) Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

IMU - Toerisme Vlaams-Brabant
VZW - IMU - FIT
VZW - Staples - 409
Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse