Skip to main content
Aan welke onderdelen wenst u deel te nemen?
Deelnemer(s) inschrijven
Ik sta toe dat Voka mijn persoonlijke gegevens opslaat en gebruikt. Lees onze privacy policy.
Ik geef Voka toestemming mijn gegevens internationaal te gebruiken. (Optioneel. Enkel nodig voor b.v. missies naar het buitenland.) Lees onze privacy policy.
Bedrijfs- en facturatiegegevens

Contactpersoon

Wanneer

Prijs

€ 299 (prijs excl. BTW)

KMO-portefeuille mogelijk
 

Doelgroep:

  • Exclusief voor Voka Leden 
  • Vooruitstrevende CEO’s
  • Max. 30 deelnemers
     

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden
Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.

KMO-portefeuille

Indien je een beroep doet op de KMO-portefeuille, dien je de aanvraag ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding aan te vragen. Het projectbedrag voor deze opleiding bedraagt €299. Ons registratienummer DV.O104982. Je dient wel nog BTW op het volledige bedrag te betalen. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

VZW - Digitaal Dossier - EdTech
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse