Skip to main content
Aan welke onderdelen wenst u deel te nemen?
Deelnemer(s) inschrijven
Ik sta toe dat Voka mijn persoonlijke gegevens opslaat en gebruikt. Lees onze privacy policy.
Ik geef Voka toestemming mijn gegevens internationaal te gebruiken. (Optioneel. Enkel nodig voor b.v. missies naar het buitenland.) Lees onze privacy policy.
Bedrijfs- en facturatiegegevens

Contactpersoon

Ria Binst

Projectmanager Health Community

Adres

De Montil*
Moortelstraat 8
1790 Affligem

Wanneer

Prijs

€50 (leden Health Community)
€50 (zorgorganisaties, lid van Voka en Health Community)
€110 (niet-leden Health Community)
€25 (studenten)
Patiëntenorganisaties, die lid zijn van Health Community kunnen gratis deelnemen aan deze sessie. Let wel, er wordt een no-show-fee van €65 gehanteerd bij het niet tijdig annuleren van de deelname.

Prijzen excl. btw - betalen doet u na ontvangst van onze factuur.

Voorwaarden

* Om tegemoet te komen aan de behoeften van onze leden en ondersteuning te bieden aan de horeca- en eventsector, heeft Voka HC beslist om een aantal van zijn events fysiek te laten plaatsvinden. Dit uiteraard steeds volledig volgens de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en het Covid Event Protocol. Deze kennissessie heeft groen licht gekregen en wordt dus fysiek georganiseerd. Meer informatie over het “Protocol coronaproof events? Bezoek https://www.voka.be/coronaproof.

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op 8 oktober 2020. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VZW - IMU - ING - RISEANDSHINE
VZW - Staples - oktober
VZW - IMU - FOD Economie
ING
SD  Worx