Skip to main content
Aan welke onderdelen wenst u deel te nemen?
Deelnemer(s) inschrijven
Ik sta toe dat Voka mijn persoonlijke gegevens opslaat en gebruikt. Lees onze privacy policy.
Ik geef Voka toestemming mijn gegevens internationaal te gebruiken. (Optioneel. Enkel nodig voor b.v. missies naar het buitenland.) Lees onze privacy policy.
Bedrijfs- en facturatiegegevens

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

132 euro,- p.p. voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en openbare besturen*. Niet leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg betalen het dubbele van de toegangsprijs. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

*Is je bedrijf lid van Voka, dan zijn ook alle medewerkers lid.
 

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd, tenzij uw annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op donderdag 2 januari 2020. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Parkeren
Er is geen parkeergelegenheid bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Vanaf 16:00 uur geldt er eveneens een stilstaan- en parkeerverbod E3 op de Gouverneur Roppesingel. U kan wel gratis parkeren op de parking van Park H (Grenslandhallen). Aanrijroute via Trichterheideweg, Hasselt. Daar kan u zorgeloos één van de pendelbussen nemen. Die brengen u snel tot aan de voordeur van de Nieuwjaarsinvitito. Uw inrijticket geldt eveneens als uitrijticket (valideren is niet nodig). De vlotte shuttleservice van De Zigeuner brengt u tot voor de deur van de feesttent. Er zijn geen parkeermogelijkheden aan de feesttent.

De feesttent is een grote etagetent met op het gelijkvloers een lounge, wijnproeverstand, gintasting en feesttent. Op de eerste verdieping zijn er meetingpoints vernoemd naar onze partners. Heel handig om af te spreken.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Contactpersoon

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo