Skip to main content
Aan welke onderdelen wenst u deel te nemen?
Deelnemer(s) inschrijven
Ik sta toe dat Voka mijn persoonlijke gegevens opslaat en gebruikt. Lees onze privacy policy.
Ik geef Voka toestemming mijn gegevens internationaal te gebruiken. (Optioneel. Enkel nodig voor b.v. missies naar het buitenland.) Lees onze privacy policy.
Bedrijfs- en facturatiegegevens

Adres

Alta Ripa
Engelstraat 6
2360 Oud-Turnhout

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 95,- per persoon
Niet-leden: € 145,- per persoon

Prijzen zijn excl.btw.

Inschrijven kan tot en met 20 september 2019.
 

Voorwaarden

OPGELET: Afrit 25 van de E34 komende van Antwerpen richting Nederland is afgesloten. Komende van Nederland/Retie is de afrit wel open. Je kan via afrit 24 in Turnhout-centrum of via afrit 26 Retie er afrijden en dan richting Oud-Turnhout volgen. Bij het terug naar huis rijden is de oprit 25 van de E34 richting Antwerpen open, de oprit richting Nederland/Retie is afgesloten.

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via birgitt.vanbeckhoven@voka.be tot en met 20 september 2019. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VGD audit feb
Saloncondities bij Peeters Motors
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse