Skip to main content
Deelnemer(s) inschrijven
Ik sta toe dat Voka mijn persoonlijke gegevens opslaat en gebruikt. Lees onze privacy policy.
Ik geef Voka toestemming mijn gegevens internationaal te gebruiken. (Nodig voor b.v. missies naar het buitenland.) Lees onze privacy policy.
Bedrijfs- en facturatiegegevens

Adres

Sint-Michielsdomein
2860 Sint-Katelijne-Waver

Wanneer

Prijs

Lid Voka-KvK Mechelen-Kempen: € 75 (toegang en walking diner)


Ben je lid van Jong Voka Mechelen, dan zit de toegangsprijs van dit evenement in je jaarlijks lidmaatschap. Alle catering (walking diner en dranken) zijn ter plaatse te betalen voor Jong Voka Mechelen leden.

Dit event is exclusief voor Voka-leden.

Prijzen zijn exclusief btw.

Inschrijven kan tot 15 juni 2019.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via anissa.fadis@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse