Skip to main content
Aan welke onderdelen wenst u deel te nemen?
Deelname aan het plenaire deel is verplicht. Het volgen van een breakout sessie is optioneel. Wenst u deel te nemen aan een breakout sessies, gelieve dan aan te geven welke sessie u wil volgen. Kies 1 breakout sessie in het eerste tijdslot en 1 in het tweede tijdslot.
Deelnemer(s) inschrijven
Ik sta toe dat Voka mijn persoonlijke gegevens opslaat en gebruikt. Lees onze privacy policy.
Ik geef Voka toestemming mijn gegevens internationaal te gebruiken. (Optioneel. Enkel nodig voor b.v. missies naar het buitenland.) Lees onze privacy policy.
Bedrijfs- en facturatiegegevens

Adres

Wimec
Everdongenlaan 29
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

€ 50,-
Prijs is exclusief 21 % btw.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds je plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Logo Premed
Logo Randstad
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse