Skip to main content

Nieuws

Davy
Nieuws

Maak van je huis een thuis met Hoomed

BRYO IN DE KIJKER - Iedereen die al eens een eigen stulpje heeft ingericht, kent het lange proces dat eraan voorafgaat. Van meubelwinkel naar meubelwinkel op zaterdag- of zondagnamiddag.

A12
Voka-Persbericht

Aangepaste lichtenregeling A12 moet doorstroming aan lokale bedrijventerreinen verbeteren

Vanaf 19 augustus zal een aangepaste lichtenregeling in voege gaan op de kruispunten van de A12 en de Boomsesteenweg (N177) in Aartselaar. Daarmee wordt een eerste maatregel uitgevoerd uit het akkoord dat op 10 juli tussen Voka Antwerpen-Waasland, lokale burgemeesters en AWV werd gesloten.

mantelzorg
Nieuws

Thematische verloven - nieuw mantelzorgverlof

Werknemers dienen een erkenningsaanvraag in te dienen bij hun ziekenfonds met een verklaring op erewoord. Dit moet uiteraard gebeuren met akkoord van de zorgbehoevende persoon of diens wettelijke vertegenwoordiger.

logo maaslandia voor website
Nieuws

Ondernemersclub Maaslandia

De Ondernemerslub van Maasmechelen (Maaslandia) is een vereniging van ondernemers en/of ondernemingen gevestigd in Maasmechelen.

Iedereen goed in zijn vel
Nieuws

Iedereen goed in zijn vel

Als je aan een traiteur denkt, denk je bijna automatisch aan trouwfeesten, recepties en banketten. Maar André Claessens is geen klassieke traiteur.

brexit
Nieuws

No deal brexit meer dan ooit realistisch

In de week van 22 juli werd Boris Johnson in het Verenigd Koninkrijk verkozen als nieuwe Prime Minister (PM). Tijdens één van zijn eerste toespraken heeft de nieuwe PM reeds duidelijk gemaak

ING
SD Worx