Skip to main content
  • Nieuws
  • Zomerstages Voka: Sofie Joosen bezoekt Pfizer

Zomerstages Voka: Sofie Joosen bezoekt Pfizer

  • 14/08/2017

Voor het derde jaar op rij heeft Vlaams parlementslid Sofie Joosen uit Duffel deelgenomen aan de zomerstages van Voka. Eind juli liep ze een dagje mee bij Pfizer in Puurs. 

Al 25 jaar biedt Voka parlementariërs de kans om te proeven van het bedrijfsleven. Gedurende een of twee dagen ontdekken ze de Vlaamse en Brusselse bedrijven van binnenuit. Als eerste in het rijtje van bedrijven uit de Mechelse regio die meewerken aan de Voka zomerstages, mocht Pfizer Puurs eind juli het Duffelse parlementslid Sofie Joosen ontvangen.

stagesofiejoossen


Als eerste buitenlandse vestiging van Pfizer buiten de USA die in 1963 werd geopend, geldt Pfizer Puurs als expertisecentrum voor de productie van inspuitbare geneesmiddelen. Vandaag worden er jaarlijks meer dan 300 miljoen stuks gefabriceerd volgens de strengste hygiënische normen. “De zomerstages geven de kans om een beter beeld te krijgen van de knelpunten en bezorgdheden van onze bedrijven. Het is aan het beleid om bedrijven te ondersteunen in hun groeiverhaal. De verankering in onze regio is een prioriteit, gezien de bijdrage aan de economie en de tewerkstelling.”, stelde Sofie Joosen nadien.


Nog afspraken

Volgende politici leggen deze zomer eveneens een stage af bij een bedrijf uit onze regio:
Marc Hendrickx (Continental Automotive Benelux in Mechelen, op 23 augustus), Lorin Parys (Rode Kruis Vlaanderen in Mechelen, op 24 augustus), Kathleen Krekels (Antilope De Bie in Lier, op 21 september) en David Geerts (Robojob in Heist-op-den-Berg, datum volgt nog).

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Ontdek onze vacatures!