Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Zeventigtal ondernemers smult van smaakwandeling kmo-zone Itterbeek
smaakwandelingduffel
  • 28/09/2017

Zeventigtal ondernemers smult van smaakwandeling kmo-zone Itterbeek

Een zeventigtal aanwezige ondernemers heeft woensdagavond gesmuld van de tweede editie van de smaakwandeling, die het Lokale Ondernemersnetwerk Neteland deze keer georganiseerd heeft in de Duffelse kmo-zone Itterbeek. Daarbij stonden culinair getinte bezoeken aan Antilope De Bie, FMP Plus, Malu en Jefs op het programma.

Nadat de eerste editie zich vorig jaar had afgespeeld op bedrijvenzone Boshoek in Duffel (met bezoeken aan Electro Zwijsen, Airquality, Cabli en Volvo Truck Center), was deze keer de kmo-zone Itterbeek de plaats van afspraak voor de felgesmaakte smaakwandeling van LON Neteland.

Geopend werd er bij de Duffelse vestiging van Antilope De Bie. Bij een aperitief en enkele hapjes gaf zaakvoerder Bart De Bie uitleg over de grafische groep, die door enkele recente overnames sterk aan het groeien is. Na hem nam zaakvoerder Dieter Bilsen van Huis Van Dijck het woord. Deze firma zorgde in samenspraak met de vier gastbedrijven voor de catering van de avond.

Vervolgens staken de aanwezigen voor het voorgerecht de straat over tot bij FMP Plus. Dit bedrijf van Jan De Graef is in dertig jaar uitgegroeid van glasplaatsingsbedrijf tot aluminiumconstructiebedrijf voor topsegmentbeglazing. Onder andere het nieuwe, drempelloze Sky Frame werd aan de deelnemers aan de smaakwandeling voorgesteld.Het hoofdgerecht van de avond werd opgediend bij de firma Malu, die actief is in de import en export van textiel voor onder andere enkele grote kledingketens. Haar kantoren werden ingericht door Project-Office uit Lier, geleid door zaakvoerder Dimitri Baeten. "De inrichting van de kantoren van Malu is een mooi voorbeeld van hoe doordachte inrichting meer functies aan eenzelfde ruimte kan geven", lichtte hij toe.

Afgesloten werd er bij Jefs, geleid door Jef Op de Beeck. Bij Jefs kunnen klanten hun exclusieve, waardevolle wagens in de allerbeste omstandigheden in bewaring geven.  Tegelijk is er ook een afdeling die classic cars te koop aanbiedt.

 


In samenwerking met  

Malu     Antilope De Bie PrintingJefsHuis van DijckFMP+Project Office

Contactpersoon

Peter Van Doninck

Ondernemingsrelaties

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl