Skip to main content
 • Nieuws
 • Zet je bedrijf of merk in de kijker via Voka - KvK Mechelen-Kempen

Zet je bedrijf of merk in de kijker via Voka - KvK Mechelen-Kempen

 • 13/11/2019

Zoek je nog naar een originele manier om je merk of bedrijf in de kijker te zetten? Dan kunnen de communicatiekanalen of de Open Bedrijvendag van Voka misschien wel iets voor jou zijn! Een gerichte advertentie in ons magazine Ondernemers of een banner in onze nieuwsbrief of op onze website, het kan! Of misschien zet je in 2020 graag jouw deuren open voor het grote publiek tijdens de Voka Openbedrijvendag? Ontdek de mogelijkheden!

Adverteren via Voka - KvK Mechelen-Kempen

Boost je advertentie, word partner of eventsponsor

adverteren MKJe hebt je doelgroep voor ogen. Onze leden zijn ondernemers. Innovatieve ondernemers die voortbouwen op expertise, netwerking en belangenbehartiging. Ze laten zich graag inspireren. Ook door jou! 

De medewerkers van onze Kamer begeleiden ondernemers in elke fase: starten, groeien en overdracht. Wat als ook jij hen kan helpen? Voka-KvK Mechelen-Kempen biedt allerlei formules aan op maat van jouw bedrijf. Een kleine advertentie op de website, het verhaal van jouw onderneming in ons magazine of een duidelijk partnership. Wij brengen jouw merk en strategie tot leven! 

Bekijk de mogelijkheden in onze brochure.

Je bedrijf in de kijker tijdens Open Bedrijvendag

obd

Elke eerste zondag in oktober organiseert Voka de Openbedrijvendag. Een traditie die elk jaar honderdduizenden bezoekers op de been brengt en dus telkens met succes onthaald wordt. Wist je dat Voka dit in 2020 intussen al voor de 30e keer zal doen? Op zondag 4 oktober 2020 vindt daarom de feesteditie van Voka Open Bedrijvendag plaats. 30 jaar Open Bedrijvendag, dat moet gevierd worden. Het thema is digitale transformatie. 

Ben jij een bedrijf dat zijn deuren wel eens voor het grote publiek wil open zetten? Dan is de Voka Open Bedrijvendag een ideaal moment. Je krijgt de kans om je bedrijf op een originele manier te tonen en te laten zien waar je dagelijks mee bezig bent.  

Als Voka-lid krijg je dit jaar een extra grote korting op je deelnameprijs, tot wel 30%! Starters krijgen tot 80% korting.

Waarom deelnemen?

 • Een boost voor jouw 'employer branding';
  Door je deelname trek je mogelijk nieuwe medewerkers aan én zorg je ook voor een positief effect op het bestaande team. De fierheid op het bedrijf en hun rol erin groeit. 
 • Een boost voor je sales;
  De Voka Open Bedrijvendag is beter dan een beurs, want je staat niet tussen je concurrenten. 
 • Een boost voor jouw naamsbekendheid;
  Voka en Roularta promoten de Open Bedrijvendag via uitgebreide mediacampagnes, met een steeds groter online aandeel. Er is ook een advertentie in de Zondag inbegrepen. Jouw bedrijf wordt mee in de spotlight gezet
 • Begeleiding;
  Per segment en sector heeft Open Bedrijvendag een plan van aanpak. Bedrijven worden actief begeleid bij de organisatie. Je staat er dus niet alleen voor.

Interesse om deel te nemen?

Mail naar: lidmaatschap.mk@voka.be.

Advertentie Vermant - mei