Zestigtal Platonisten neemt start in AED Studio's

09/10/2017 , alain.de.cuyper@voka.be

Ondernemers laten bijleren van de ervaringen van collega-ondernemers, zodat ze hun eigen onderneming beter kunnen uitbouwen. Met dit doeltreffende concept staat het lerend netwerk Plato hen al decennialang bij in hun uitdaging om hun onderneming zo goed mogelijk uit te bouwen. In de coulissen van de AED Studio’s in Lint is een zestigtal ondernemers zopas aan een nieuw Plato-traject gestart.

Bij de vier opgestarte groepen zijn er twee nieuwe expertgroepen, die zich toespitsen op enerzijds HR-topics en anderzijds financiële en fiscale zaken. “Beide groepen vinden hun oorsprong in zowel de gewijzigde wetgeving als de trends op beide domeinen die zich de jongste jaren hebben doorgezet. Voor ondernemers zijn dit twee belangrijke pijlers om een gezond en bloeiend bedrijf te kunnen uitbouwen”, kadert Alain De Cuyper het opzet nog.

Voorts omvat de nieuwe Mechelse Plato-jaargang weer een klassieke groep rond algemeen management en de Ladies-groep, die een vervolg breit aan de samenkomsten van de vorige jaren. 

 

Meer weten over Plato? Contacteer Alain De Cuyper op 0491-36 91 99.