Skip to main content
  • Nieuws
  • Wordt uw bedrijf een van de Baanbrekers 2020?

Wordt uw bedrijf een van de Baanbrekers 2020?

  • 24/01/2020

Steeds meer bedrijven zoeken voor hun transport naar manieren om de verkeersknoop te vermijden. Vaak zit de oplossing in een slimme combinatie van transportmodi. Hebt u het afgelopen jaar stappen gezet om uw transport of dat van uw klanten multimodaal te maken? Stel u dan zeker kandidaat voor een Baanbrekers 2020 Award. 

Tijdens het event 'Baanbrekers 2020' op dinsdag 28 april huldigt het Multimodaal Adviespunt van VIL personen, bedrijven of organisaties die kleine of grote stappen zetten naar multimodale transportoplossingen. Een unieke kans om uw bijdrage aan duurzame mobiliteit voor te stellen aan pers en publiek en zo in de schijnwerpers te plaatsen. 

Er worden multimodale awards uitgereikt in deze twee categorieën: 

  • Baanbrekende Verlader 2020

Voor een bedrijf dat een multimodale shift maakte voor zijn goederentransport. 

  • Baanbrekende Dienstverlener 2020

Voor een dienstverlener die vernieuwende multimodale oplossingen voorstelt aan zijn klanten en prospects. 

Daarnaast wordt met de eretitel Multimodale Ambassadeur 2020 een professional bekroond die een grote of kleine mentaliteitswijziging naar duurzamer transport inspireerde. 

Alle kandidaten die met een project, initiatief of realisatie kunnen aantonen dat ze een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan een betere mobiliteit in Vlaanderen, komen in aanmerking. De winnaars van de awards en de eretitel worden op 28 april bekendgemaakt tijdens Baanbrekers 2020.

Een onafhankelijke jury maakt een selectie van de kandidaten. De jury is samengesteld uit zes professionals, waaronder Niko Demeester, secretaris-generaal van Voka. Tijdens het event zelf stellen de vier genomineerden hun project voor. De jury en het publiek bepalen de winnaars door live hun stem uit te brengen. 

Stel uw bedrijf kandidaat via het downloadbare formulier op www.baanbrekers2020.be

U vindt er meer informatie over het wedstrijdverloop en het event Baanbrekers 2020. 
 

Beeld baanbrekers 2020

 

Contactpersoon

Goedele Sannen

Senior adviseur Logistiek en Mobiliteit

IMU - vzw Remant
IMU - vzw - Altez
IMU - vzw - De Tijd