Skip to main content
  • Nieuws
  • Wordt jouw management assistant de beste van het jaar?

Wordt jouw management assistant de beste van het jaar?

  • 21/02/2020

Op 16 april tijdens Management Assistant Day wordt er gestreden voor de eer en titel van Limburgse management assistant van het jaar. Is jouw directieassist(e) héél bijzonder? Nomineer hem of haar vandaag nog!

Is jouw management assistant héél bijzonder? Is hij/zij een onmisbare schakel binnen jouw bedrijf? Management assistans zijn de sleutelfiguur van het bedrijf, de manusjes van alles en de creatieve duizendpoten. Ze verdienen het dan ook om eens extra in de bloemetjes te worden gezet. Op 16 april nodigen we dan ook alle Limburgse management assistants uit op Management Assistant Day bij La Butte aux Bois in Lanaken. Naast culinaire verwennerij kunnen ze genieten van de keynote van Stijn Swijns en Ann Maes, beter bekend van het programma Kamp Waes.

Laat aan iedereen weten hoe trots dat je bent dat hij of zij deel uitmaakt van jouw team! Naar jaarlijkse traditie maken we tijdens Management Assistant Day de directieassistente van het jaar bekend. Springt jouw management assistant er met kop en schouders bovenuit? Dan maakt hij of zij kans op de titel van 'Limburgse Management Assistant van het Jaar'. 

Vul hier het formulier in en stuur dit door voor 2 maart naar elien.wuestenberghs@voka.be.

Sofie Ceuppens mad
Sofie Ceuppens (MA Sint-Franciscusziekenhuis) ging vorig jaar aan de haal met de titel.


Vorig jaar ging Sofie Ceuppens, management assistant van het Sint-Franciscusziekenhuis, aan de haal me de titel. Haar collega's en de vakjury omschreven haar als een stille, maar drijvende kracht en bruggenbouwer die samen met het team grenzen verlegd. Haar soft skills, vaardigheden en drang om zich bij te scholen maken van haar een voorbeeld-management assistant.

-    2010: Liliane Pulinx (Gerechtsdeurwaarderskantoor Smeets Marcel, Sint-Truiden)
-    2011: Nathalie Graller (Etalentis, Hasselt)
-    2012: Nathalie Gilson (Carglass, Hasselt)
-    2013: Annick Germeys (Jessa Ziekenhuis, Hasselt)
-    2014: Ann Reggers (Pregis, Wellen)
-    2015: Diana Rennen (Amcor Flexibles, Halen)
-    2016: Annelies Neyens (Building Group Jansen, Zonhoven)
-    2017: Stephanie Vandenbosch (Bokrijk, Genk)
-    2018: Griet Vanrijkel (Cegeka, Hasselt)

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events