Skip to main content
  • Nieuws
  • Wissel van gedachten met jouw gemeentebestuur

Wissel van gedachten met jouw gemeentebestuur

  • 26/09/2017

Om beleidsmakers even te doen stilstaan bij hun economisch beleid, brengt Voka – Kamer van Koophandel Mechelen hen en lokale ondernemers samen op ontmoetingsmomenten. In de volgende weken staan er twee van zulke gratis toegankelijke gelegenheden op de agenda in Sint-Amands en Willebroek, respectievelijk op woensdag 11 oktober en donderdag 9 november.

Met de reeks van ontmoetings- en netwerkavonden geeft Voka – Kamer van Koophandel Mechelen ondernemers de kans op direct contact met de lokale beleidsmakers. Telkens is een aantal leden van het plaatselijke college van burgemeester en schepenen, die de verantwoordelijkheid dragen voor domeinen die voor ondernemers relevant zijn, op de afspraak. 

Op zowel het ontmoetingsmoment met gemeente Sint-Amands als het ontmoetingsmoment met gemeente Willebroek is dat niet anders. 

Geïnteresseerde ondernemers kunnen gratis deelnemen aan beide overlegmomenten op respectievelijk woensdag 11 oktober in De Nestel in Sint-Amands en op donderdag 9 november in de gemeentelijke feestzaal in Willebroek.

Klik op de bovenvermelde links om je in te schrijven. Meer info bij Peter Van Doninck.

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei