Skip to main content
  • Nieuws
  • Willy Naessens krijgt titel ‘Voka-Legende’ tijdens geanimeerde Oost-Vlaamse nieuwjaarsreceptie

Willy Naessens krijgt titel ‘Voka-Legende’ tijdens geanimeerde Oost-Vlaamse nieuwjaarsreceptie

  • 21/12/2017

In een bijna tot de nok gevuld UFO-auditorium van UGent organiseerde Voka Oost-Vlaanderen vanavond de eerste van haar vier gerenommeerde nieuwjaarsrecepties. Tijdens een erg geanimeerd voorprogramma debatteerden Daan Schalck (North Sea Port) en Rudi De Kerpel (Eurotuin) met de Voka-leiders Chris De Hollander en Geert Moerman over de (tanende?) ambitie van Gent.

Nieuwjaarsreceptie Gent 2018

 

Aansluitend volgde een sfeervolle huldiging van topondernemer Willy Naessens die omwille van zijn lang en opmerkelijk ondernemersparcours vanwege Voka Oost-Vlaanderen de titel van ‘Voka-Legende’ kreeg toegekend. Willy Naessens is stichter en bezieler van een groep die vandaag 30 bedrijven telt met 1500 medewerkers en een globale omzet van meer dan € 400 mio. Voka kent deze lifetime achievement award toe aan wie de uitstraling van Oost-Vlaanderen tijdens zijn/haar loopbaan op een buitengewone manier wist te versterken. Allrounder, selfmade man en ondernemer pur sang Willy Naessens beantwoordt volledig aan dit profiel.

Moderator Lisbet Imbo sprak met minister van Staat Herman De Croo en bedrijfsleider Vic Baron Swerts (Soudal) – beiden persoonlijke vrienden van de laureaat – over de mens en de zakenman Willy Naessens. Het werd een warme hulde, doorspekt met veel wijsheid en goede luim. De zaal zag een geëmotioneerde Willy Naessens in zijn gewone doen: geestig, spits en vooral geheel zichzelf. Het Gentse rappersduo Gangthelabel bracht een eigentijdse muzikale hulde aan Willy.

Willy Naessens volgt als Voka Legende prof. Marc Van Montagu, Ivan De Witte en Daniël Termont op. 

Dan was de tijd rijp voor de bijna 1000 aanwezigen om de resultaten van het lopende businessjaar en de verwachtingen voor 2018 bij een goed glas te bespreken.

Bekijk hier de foto's (Fotograaf: Johan Martens)

 

Powered by flickr embed.

Contactpersoon

Geert Moerman

Gedelegeerd bestuurder

Het antwoord zit in ons netwerk!

Eerstelijnsadvies voor uw bedrijf? Onze leden, partners en experts helpen u graag verder!

Stel uw vraag ViaVoka
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat