Skip to main content
  • Nieuws
  • Willen Winnen Award is voor Afval Alternatief

Willen Winnen Award is voor Afval Alternatief

  • 16/10/2019

Op 15 oktober zakten een 100-tal aanwezigen af naar Frame 21 in Herentals voor de ‘Dag van de groeier’ van Jong Voka Kempen. Afval Alternatief mag zich de trotse winnaar noemen van de Willen Winnen Award die tijdens het event werd uitgereikt. Als kers op de taart won het bedrijf ook nog de publieksprijs.

De avond werd gemodereerd door Jeroen Verlooy. Peter Decuypere (founding father van de wereldvermaarde technomerken I love Techno en Fuse) inspireerde, met een fantastische keynote over de "perks" in ondernemen. Hij vertelde over zijn mislukkingen, zonder een blad voor de mond te nemen, en deelde vanuit zijn ervaring tips met ondernemers. Hij kreeg de volledige zaal tot het zingen van "Gucci Gang" van rapper Lil Pump? Juist ja… 

Na de keynote werden de genomineerden voorgesteld aan de hand van een filmpje. De drie genomineerden waren: A&C Solutions, Afval Alternatief en EMDS. Terwijl er nog gestemd kon worden voor Publieksprijs, waagden de 3 genomineerden, Peter Decuypere en Tom Laveren (Directeur Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen) zich aan een panelgesprek.

Na het panelgesprek werd de Publieksprijs overhandigd. Afval Alternatief viel in de prijzen. Daarnaast viel het bedrijf opnieuw in de prijzen: het werd de winnaar van de Willen Winnen Award.  Als winnaar werden ze trotse eigenaar van deze award en kregen ze ook nog een deelname aan Plato, een begeleidingstraject van Voka. 

Het besef moet nog komen, maar dit is een opsteker voor onszelf en de 50 medewerkers die er elke dag keihard voor gaan.

Aart Van Oekelen, zaakvoerder Afval Alternatief

Afval Alternatief, een bedrijf met een mooi groeiparcours

Elk jaar wordt een bedrijf met een mooi groeiparcours in de kijker gezet met de uitreiking van de Willen Winnen Award. Afval Alternatief, dat dit jaar 7 jaar bestaat, nam voor het eerst aan deze wedstrijd mee en wordt nu beloond. Een mooi geschenk voor al het harde werk.

Afval Alternatief startte in de Kempen met het ontzorgen van kmo's in hun afvalstroom. Vandaag hebben ze 20 vrachtwagens en zijn ze actief in de Kempen, de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Ook vandaag blijven ze groeien.

We proberen ook in de toekomst onze groei aan te houden. We steken elke dag opnieuw onze handen uit de mouwen en die formule bewijst vandaag zijn succes.

Aart Van Oekelen, zaakvoerder Afval Alternatief

Bekijk het fotoverslag

Bekijk het fotoverslag

Contactpersoon

Evi Heylen

Administratief medewerker Jong Voka Kempen & Plato

Advertentie Vermant - mei