Skip to main content
  • Nieuws
  • Werfinfo: N17 in november twee weken dicht

Werfinfo: N17 in november twee weken dicht

  • 09/10/2017

In het voorjaar van 2018 start Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met een grondige vernieuwing van de Provincialeweg (N17). Vooraleer deze werken kunnen aanvangen, moeten eerst de bomen worden gerooid en de nutsleidingen vernieuwd en verplaatst.

werfinfoMidden november worden de bomen langs de N17 vanaf het kruispunt Oppuurseweg/Lippelodorp tot aan rotonde De Haan/Fok gerooid, om plaats te maken voor het nieuwe fietspad. Om dit veilig te laten verlopen, is het nodig de weg twee weken volledig af te sluiten. Het zwaar verkeer wordt omgeleid via N16 – Willebroek – Puurs – Bornem – Temse – Sint-Niklaas / E17 / N41 Sint-Niklaas – Hamme – Dendermonde. Het lokaal verkeer komende van Dendermonde wordt omgeleid via Fok – Dorekensstraat – Keten – Pandgatheide – Nijven – Lippeloseweg richting Mechelen of Puurs. Verkeer komende van Mechelen wordt via Oppuurseweg – Lippeloseweg – Voortstraat – Oppuursdorp – Wilgenweg – Pandgatheide – Keten – Dorekenstraat – Fok naar Dendermonde geleid.

Daarna starten de nutsmaatschappijen met het verplaatsen en vernieuwen van nutsleidingen. Om veilig te kunnen werken, wordt dan één rijstrook van de weg ingenomen. Het verkeer wordt dan niet langer omgeleid, maar passeert beurtelings door middel van tijdelijke lichten. De omleiding voor het zware verkeer (N16/E17/N41) blijft dan wel gelden.

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei